Ambitie

0

Hij schenkt langzaam mijn glas vol. Dankbaar neem ik een slokje en geniet van de volle, zachte smaak van de rode wijn. Het is verrukkelijk. Gevaarlijk lekker. Ik kan hier niet teveel van drinken. Niet vanavond, ik moet helder blijven.

Susan van der Laar is mooi, jong en succesvol. Haar leven kent echter ook een schaduwzijde. Haar promotie tot managing director wordt niet door iedereen op het Rotterdamse kantoor geaccepteerd en dat brengt de nodige problemen met zich mee. Ondanks de vijandelijkheid en jaloezie van haar collega's laat ze zich niet uit het veld slaan. Totdat ze oog in oog komt te staan met haar oude baas George Middelkoop, de man die haar zonder enige verklaring met een gebroken hart achterliet. Tijdens een gezamenlijk bezoek aan het hoofdkantoor in New York is ze nog vol zelfvertrouwen, maar al snel nemen de gebeurtenissen een onverwachte wending wanneer Susan wordt betrokken in een complot dat haar veelbelovende carrière zou kunnen vernietigen. Om achter de waarheid te komen en haar onschuld te bewijzen moet ze het spel tactisch spelen. Wie kan Susan nu nog vertrouwen?
Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
18 juli 2013
Uitgeverij
Uitgeverij Mooi Media
ISBN
9789491499081

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic