Amulet van de dood

,

0

Amulet van de dood
Karel Verleyen en Frank Leys

Spanning in het oude Rome
Tiberius wordt in Rome getuige van een moord en gaat samen met zijn nichtje op onderzoek uit. Want hij wil meer weten over de mysterieuze amulet dat hem toegestopt werd door het slachtoffer.

Rome. Avond. Een smal, donker steegje. Tiberius holt zijn ongehoorzame hond Argus achterna. Tot hij de getuige wordt van een moord. Het stervende slachtoffer stopt Tiberius nog een amulet toe en fluistert enkele onsamenhangende woorden. Het lijkt de zoveelste overval in Rome. Maar daar is Tiberius niet zo zeker van. Wat betekent de mysterieuze lettercombinatie op de amulet? En waarom hebben vier vreemde mannen het plotseling op hem gemunt?

Onder het wakende oog van lijfwacht Nasica trekken Tiberius en zijn ondernemende nichtje Lucia op onderzoek uit. Stilaan passen de stukken van de puzzel ineen. Wilde achtervolgingen, onverwachte aanslagen, dreigbrieven en boodschappen in geheimschrift maken het er niet eenvoudiger op. Alles wijst op een samenzwering...
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd , Young Adult
Aantal pagina’s
158
Laatste editie
16 februari 2004
Uitgeverij
Davidsfonds
ISBN
9789059080645
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic