Amuse & voorgerecht

0

AMUSE & VOORGERECHT
DE NIEUWE KEUKEN
Amuse & voorgerecht - de nieuwe keuken staat vol kleine gerechten die naar meer smaken.
Ana Bruchner schreef eenvoudig te bereiden recepten voor amuses, voorgerechten en lichte soepen waarmee een diner stijlvol kan worden begonnen!
Allereerst komen amuses als Insalata Caprese fritta of een doperwtjessoep met Hollandse garnaaltjes op tafel, gevolgd door voorgerechten als ravioli met rode biet of een auberginetaartje met geitenkaas, amandel en honing.
Denk aan tapas, mezze en antipasti voor een tafel vol kleine heerlijkheden die samen een volledige maaltijd vormen.
Om het diner succesvol af te sluiten en het nagerecht aan te kondigen, serveer je een kleine dessertamuse. Eenhapstoetjes als tompoes met sabayon en aardbei, appelkruimel met ricotta en zelfs een petit petit dessert!
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
71
Laatste editie
10 februari 2011
Uitgeverij
Becht's Uitgevers-Maatschappij, H.J.W.
ISBN
9789023011897 , 9789023013082

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic