Anaxia

1

Al eeuwenlang wordt er over de wederkomst gesproken en gespeculeerd. Tientallen personen riepen zichzelf uit tot de nieuwe Messias. Allen werden ze beschouwd als charlatans of ontmaskerd als bedriegers. Tot nu.
Door een unieke samenloop van omstandigheden krijgt één geboorte een heel bijzonder karakter. Journalist Frank Leopold maakt deze bijzondere omstandigheden wereldkundig en veroorzaakt met zijn publicatie wereldwijd opschudding. De nieuwe Messias wekt verbazing, bewondering en gevaarlijke vormen van devotie op. Leopolds journalistieke geldingsdrang brengt hem in conflict met fanatieke evangelisten. Wordt zijn doorbraak ook zijn ondergang?
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans , Thrillers & Spanning
Laatste editie
30 december 2008
Uitgeverij
Uitgeverij Elikser B.V.
ISBN
9789089540751
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Onverwacht mooi verhaal

door: Anton R. 1 like
Trek ik daar een onbekend juweeltje uit de kast van de bib. Ik kijk wel eens naar booeken die nog "relatief wit" van boven zijn, door mij vertaald als "ondanks de leeftijd weinig gelezen". Ook Anaxia valt hieronder. Een verhaal vanuit de ik-persoon van een journalist. Hij schrijft voor de...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic