Andere vrouwen

2

Anderen helpen was Caroline Kelly's leven tot zij op haar vijfendertigste plotseling zelf hulp nodig heeft. Ze heeft alles geprobeerd: huwelijk, kinderen en echtelijke trouw; activisme, feminisme en god; sex, werk, alcohol, drugs en echte liefde. Allemaal aardig voor een tijdje, maar op den duur onbevredigend. Steeds weer gaapt de leegte, en dit keer zwarter dan ooit: het enige wat er nu nog op zit is... therapie.
Andere vrouwen is het geestige en gevoelige relaas van Caroline's therapie, met alle valkuilen en ontgoochelingen, lichtpuntjes en inzichten die erbij horen. We zien hoe Caroline's aanvankelijke vijandigheid tegenover haar therapeute plaats maakt voor genegenheid en vertrouwen. We krijgen de vaak smoezelige feiten opgedist van haar turbulente leven, dat zij ontrafelt aan de hand van confrontaties met haar ouders, haar ex-man, haar minnaars, haar kinderen, haar vriendinnen en zichzelf. We leven intens mee met een vrouw die aan gruzelementen durft te gaan om zichzelf de kans te geven een compleet mens te worden.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Other women
Genre
Literatuur & Romans
Vertaald door
P. de Bruin
Laatste editie
01 januari 2001
Uitgeverij
Prometheus, Uitgeverij
ISBN
9789025401313 , 9789025456610 , 9789035102033 , 9789035104396
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic