Anders kijken, nieuwe kansen

,

0

In dit boek vind je inspirerende tips, technieken en oefeningen om anders te kijken en daarmee nieuwe kracht, energie en ideen op te doen. Elk kort hoofdstuk bevat een uitnodiging om met een nieuwe blik naar belangrijke gebieden in je leven te kijken. Lees dit boek al bladerend door en ontdek hoe je kansrijk kunt kijken naar je relaties en je werk, naar verandering en tegenslag en naar je eigen ambities en je toekomst. De inzichten in dit boek houden je scherp, gemotiveerd en doelgericht om de kansen in je leven te grijpen.

Jeff Gaspersz is hoogleraar en adviseur op het gebied van innovatie. Hij adviseert en coacht organisaties en ondernemers bij het vinden van nieuwe kansen.
Dit is zijn tweede boek uit een reeks voor ondernemende mensen. Ook verschenen bij Het Spectrum Anders denken, nieuwe kansen en Anders werken, nieuwe kansen. Op www.kansdenken.nl publiceert hij maandelijks nieuwe adviezen en tips.

Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Laatste editie
15 september 2010
Uitgeverij
Spectrum
ISBN
9789049106942 , 9789049107215
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic