Angel 2 - Fire

18

Angel Fire is het tweede deel van de spannende Angel Trilogy. Er is veel gebeurd, engelen zijn niet de goedaardige wezens waarvoor ze zich voordoen, en Willow weet dat. Zelf half-engel, is ze zich ook bewust van de vreselijke plannen van de Engelenkerk. Alleen zij kan hen tegenhouden, maar dat zal de sekte niet zomaar toelaten, integendeel, de leden van de Engelkerk hebben gezworen dat ze Willow kapot zullen maken. Gelukkig staat Willow er niet alleen voor, er is Alex: vermaard engelendoder, en, Willows enige grote liefde. Samen willen ze een nieuwe generatie engelendoders opleiden om gewapend te zijn in de strijd. Maar, al doet Alex nog zo zijn best, Willow blijft zich als half- engel een buitenstaander voelen. Wanneer op een dag een bijzonder aantrekkelijke vreemdeling in het kamp toekomt, slaat bij Willow de twijfel toe?

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Angel Fire
Serie
Angel Trilogy (2)
Genre
Young Adult
Vertaald door
Bea de Koster
Laatste editie
24 februari 2012
Uitgeverij
Manteau Jeugd
ISBN
9789022326831

Hebban recensie

Spannende plot

door Christina Eecen op 04-06-2012

Na het lezen van het boek Angel keek ik met spanning en hoge verwachting uit naar het tweede deel van de trilogie van de Engelse schrijfster L.A. Weatherly. In het dankwoord vertelt de schrijfster dat ze moeite had met het schrijven van dit tweede deel, maar inspiratie putte uit een nieuw personage dat de helden uit het eerste boek, halfengel Willow en engeldoder Alex, in dit boek vergezelt. Het...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic