AnimaX

4

‘Please, geef me een vos.’ Ik weet niet waarom ik dat hardop zeg. Mijn hart bonkt zo hard dat ik denk dat de professor hem kan horen.
‘Animax-proces klaar.’
Ineens tril ik niet meer. Ik sta aan de grond genageld en hou mijn adem in terwijl het rolluik omhooggaat. Dan zie ik een poot die door de dikke paarse rook naar buiten stapt. Maar wat ik zie is geen poot zoals die van een vos, het is een klauw. Ik stap naar achteren. Mijn ademhaling versnelt.
‘Nee, dit is niet wat ik wil.’

Elena woont op het eiland New Lane, waar de bewoners de stroming van AnimaX volgen. Zij geloven dat het vinden van je soulmate dé oplossing is tot een vredig bestaan zonder confrontaties en oorlog. Nadat de wereld na de Derde Wereldoorlog uit elkaar gerukt is in verschillende eilanden is dit ook wel nodig. Om de inwoners te helpen bij het vinden van hun soulmate heeft professor Animo de AnimaX ontwikkeld. Deze kunstmatig intelligente robots nemen de vorm aan van het dier dat bij jouw past, jouw soulmate heeft hetzelfde dier.
Op haar achttiende verjaardag mag Elena dan eindelijk de test afleggen om haar eigen AnimaX te krijgen. Ze is er zeker van dat ze een vos krijgt, net zoals Mason, de jongen op wie ze al jaren verliefd is. Maar wanneer ze een heel ander dier krijgt, blijkt dat Elena zichzelf niet zo goed kent als ze dacht. En hoe goed kent ze Mason?
Verschenen in
Genre
Young Adult
Aantal pagina’s
242
Laatste editie
28 november 2018
Uitgeverij
Wolf & Dragon
ISBN
9789082957501

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 17,50
Bestel het boek bij Blz. vanaf 17,50
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Lezersrecensies (2)

Ik wil een AnimaX!

door: Lotte van den Noort 1 like
Mathilde heeft een hele nieuwe wereld gemaakt! Ik ben ondersteboven van dit boek. Iedereen moet dit gelezen hebben! De plottwist op het einde zag ik ook echt niet aankomen, dit was echt het lezen waard. Goed gedaan Mathilde, prachtig debuut!

Ik wil ook een AnimaX!

door: Chinouk Thijssen 2 likes
Dit debuut is zo origineel en meeslepend, dat je na het lezen zelf ook niets liever wilt dan je eigen AnimaX.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic