Antonio carluccio goes wild

0

Antonio Carluccio ‘goes wild’ is het natuurlijke vervolg op het succesvolle Passie voor groenten. Het boek weerspiegelt jaren van intense belangstelling voor en grondige kennis van voedsel uit het wild – variërend van brandnetels en wilde appeltjes tot truffels, aardbeien, zeekraal en rivierkreeftjes. Zijn enthousiasme voor deze soorten voedsel is een grote bron van inspiratie en hij kent bijna geen grenzen als hij op zoektocht is. Ook vis, schelp- en schaaldieren en andere dieren die technisch gezien als ‘wild’ beschouwd kunnen worden komen aan de orde. Carluccio laat ons kennismaken met de natuurlijke overvloed van bossen, velden, bermen en kusten. Antonio Carluccio ‘goes wild’ biedt het beste aan traditionele en eigentijdse Italiaanse recepten: het hoort thuis op elke culinaire boekenplank.
· Zo’n zestig ingrediënten vers uit de natuur worden beschreven.
· Elk ingrediënt is voorzien van een korte geschiedenis, uitleg hoe ze te identificeren, waar en hoe ze te verzamelen, en natuurlijk ook hoe ze te bereiden.
· Elk ingrediënt wordt bovendien vergezeld van recepten – voor in totaal 120 originele gerechten.
Verschenen in
Genre
Culinair
Laatste editie
18 april 2003
Uitgeverij
AnkhHermes
ISBN
9789043903813

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 35,00
Bestel het boek bij Blz. vanaf 35,00
bestellen
bestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic