Après-ski

280

Top25's 1

In het huis van de familie Dijkstra is de spanning om te snijden. Sinds kort woont de 23-jarige Manon na een verbroken relatie weer thuis. Haar ouders en jongere zus Fleur, die in alles haar tegenpool is, vinden haar maar een losbol, die niets serieus aanpakt. Toch gaan ze, volgens traditie, ook dit jaar weer met het hele gezin op wintersport naar Oostenrijk. Op de tweede dag wordt de blauwe piste ontregeld door een snowboarder die dwars door een skiklasje heen schiet. Manon aarzelt niet en redt een meisje dat van schrik op de zwarte piste afstormt. Haar reddingactie valt op en ze wordt door de leiding van de skischool gevraagd om voor hen te komen werken. Het ongeval blijkt pas het begin te zijn van serie akelige incidenten. Wat begon als een droombaan voor Manon, verandert in een nachtmerrie.

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
18 juni 2015
Uitgeverij
A.W. Bruna fictie
ISBN
9783330091054 , 9789022994801 , 9789022998700 , 9789044961041 , ...

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 7,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 7,99
bestellen
bestellen
bestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €4,99 bijBestel dit luisterboek voor  €9,99 bij

bestellen

Advertentie

Hebban recensie

Weinig spannende chicklit

door Linda Samplonius op 30-03-2010

Vader Ton en moeder Marga zijn met hun twee dochters Fleur en Manon een doorsnee gezin. Fleur is de voorbeelddochter: rustig en verantwoordelijk. Haar oudere zus Manon is haar tegenpool. Na de zoveelste studiemisser en verbroken relatie woont ze weer thuis. Ze heeft maling aan haar omgeving, is onverantwoordelijk en egoïstisch.
Tijdens de jaarlijkse skivakantie in Oostenrijk praat de familie...

Lezersrecensies (11)

heerlijk leesvoer

door: Inge Otter-helder 1 like
heerlijke page turner die je in een keer uitleest.

Niet de beste Vermeer

door: Rianne D 1 like
Veel technische beschrijvingen van het skiën. Geen sterk plot. Weinig spanning. Had het boek bijna weggelegd, verhaal komt erg traag op gang!

Gefaald als thriller, geslaagd als niemendalletje

door: Kees van Duyn 1 like
De 23-jarige Manon Dijkstra woont, na een zoveelste studiemisser en een verbroken relatie, weer thuis bij haar ouders. Manon is nogal eigenzinnig en gaat haar eigen gang. Dat zorgt voor spanningen. Vooral bij haar vader Ton. Ondanks al die huiselijke spanning gaat het gezin Dijkstra, zoals ieder...

door: Annetje 1 like
Voor mij komt dit boek te traag op gang. Ik had het dan ook bijna weggelegd. Maar eens de eerste 100 pagina's voorbij, was het wel OK. Boeken met wat avontuur in kunnen mij wel boeien, en als je zelf gaat skiën kan je je er ook meer bij voorstellen.

door: corry vollbracht 1 like
Na De vlucht van dezelfde schrijfster (zeer matig) nog maar eens een poging gewaagd met Après-ski.
Wat een onwaarschijnlijk verhaal met een langdradig einde (evenals in De vlucht door een bladzijdenlange beschrijving van een ontsnapping).
En als de hoofdpersoon dan ook nog in een café een...

Recensie Après-ski

door: Anne-Marie Van den Bosch 1 like
De tweede titel voor mij, na All-inclusive. Zoals ik al aangaf bij deze laatst genoemde titel en hierboven in de Dizzie recensie vermeld staat, is ook dit verhaal opgebouwd volgens hetzelfde concept: vakantielectuur. Zelfs de opbouw van het bouw is vergelijkbaar: we starten chicklit achtig met een...

Recensie Après-ski

1 like
Gisteren dit boek uit de bibliotheek gehaald en de hele avond gelezen. Het leest zo makkelijk, dat ik het ook meteen uit had, maar het boek heeft me niet kunnen raken. Buiten het feit dat ik niets met wintersport heb, vond ik het niveau meer weg hebben van een jeugdroman zonder spanning. Ik was...

Recensie Après-ski

door: Annemieke Roolvink 1 like
Vanmiddag in één keer uitgelezen. Het is gewoon een makkelijke leesbaar en vermakelijk boek. Precies goed voor een zondagmiddag, niet goed maar ook zeker niet slecht, in ieder geval stukken beter dan All inclusive...

Recensie Après-ski

door: Mieke Piersma 1 like
Deze keer een leuk boek van Suzanne Vermeer en volgens mij de beste tot nu toe. Ik heb van dit boeken genoten en had hem in no time uit.

Recensie Après-ski

door: A. v.d. Heide 1 like
Ik heb tot nu toe alle boeken van Suzanne Vermeer gelezen en vond Après ski toch het leukste en beste boek wat ze heeft geschreven. Het is een leuk verhaal wat vooral op het eind erg spannend is. Het leest lekker vlot en heb van het boek genoten!

Recensie Après-ski

door: Elly 1 like
Het is een vlot en zeer spannend boek, zeker het einde, heerlijk om te lezen. OOk de sfeer van de Wintersport is goed geschreven, kortom een heerlijk boek om te lezen.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic