Archie Greene en het geheim van de magiër

8

Op zijn twaalfde verjaardag ontvangt Archie Greene een geheimzinnig cadeau, dat wordt bezorgd door iemand van een gerenommeerd advocatenkantoor. Het is een vierhonderd jaar oud boek dat geschreven is in een taal die hij niet kent. In het pakket zit ook een speciale opdracht, Archie moet het boek terugbrengen naar het Museum van Magische Varia.

Archie heeft geen idee waarom juist hij het boek heeft gekregen, maar hij merkt al snel dat duistere krachten er alles voor over hebben het boek te bemachtigen. Archie komt terecht in een wereld waarin boeken kunnen praten, bibliothecarissen toverkracht bezitten en magische spreuken tot leven komen.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
304
Laatste editie
03 maart 2015
Uitgeverij
Em Querido's Uitgeverij Kinderboek
ISBN
9789045116785 , 9789045117683

Hebban recensie

Dit boek is magisch, openslaan op eigen risico!

door Edith op 07-04-2015

Het geheim van de magiër van D.D. Everest is het eerste deel van een nieuwe fantasyserie. De serie is in Engeland al een groot succes. Dit verhaal werd genomineerd voor de ‘National Book Award’, voor het beste boek van het jaar 2014. Zou er dan, vijf jaar na het verschijnen van het laatste deel in de reeks van J.K. Rowling, eindelijk een nieuwe opvolger voor Harry Potter gevonden zijn?

Archie...


Lezersrecensies (1)

Heel leuk jeugdboek!

door: annannette 1 like
Zo heel af en toe vind je bij de Action nog wel eens boeken waar je nog nooit van gehoord had, die je nooit in de boekhandel zou kopen, maar die je voor 1,88 toch wel eens wil uitproberen. En dit boek was er daar een van. Ik lees normaal niet meer zoveel middle grades, maar dit verhaal klonk leuk...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic