Askura

1

Buitengewoon knap met vleugje Afrika !

Tristan is een dromerige tiener. Hij groeit op in een huis vol boeken. Alleen met zijn moeder. Tristans vader is de grote afwezige. Vijftien jaar geleden vertrok hij als antropoloog naar Afrika, en liet sindsdien niets meer van zich horen. Het valt Tristan zwaar dat iedereen hardnekkig over zijn vader zwijgt. In een pot met woestijnzand spaart Tristan geld om hem achterna te gaan.

Als op een dag Aisha, een half-Afrikaans meisje, zijn klas binnenstapt, lijkt Afrika plots een stuk dichterbij. Tristan hoopt met haar hulp zijn vader op het spoor te komen. Aisha zelf wil ook niets liever dan terugkeren naar haar vriend in Afrika. Maar dat probeert Tristan uit zijn hoofd te zetten want Aisha fascineert hem.

In haar eigen krachtige, poëtische stijl verkent KARLA STOEFS de groeipijnen van een introverte tiener. Op zoek naar liefde, identiteit en verleden. Eigentijds, spannend én met een vleugje Afrika. Ze schreef eerder het warme Voor altijd bij jou.
Verschenen in
Genre
Young Adult
Aantal pagina’s
80
Laatste editie
26 april 2004
Uitgeverij
Davidsfonds
ISBN
9789059081123
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic