Asperges

0

Heerlijke recepten voor echte liefhebbers.
De lente is aspergetijd en veel fijnproevers kijken er elk jaar weer naar uit.
Of ze nu wit, groen of paars zijn, dik of heel dun, de delicate stengels zijn
alom geliefd.
Dit kookboek staat bol van geraffineerde en veelzijdige recepten.
Van elegante voorgerechten, salades en soepen en stevige pasta-, rijst- of
ovengerechten tot uitgebreide hoofdgerechten met vis, schaaldieren en
vlees, chique varianten en lichte, moderne ideeën uit de internationale
keuken. Verrassend genoeg zijn asperges zelfs in zoete variaties te
bereiden. En als u ook buiten het voorjaar om van de heerlijke aspergesmaak
wilt genieten, vindt u ook de heerlijkste recepten voor pesto, chutney
en compote.
De recepten zijn door Michael Wissing op vakkundige wijze in beeld
gebracht.
Verschenen in
Genre
Eten & Koken
Aantal pagina’s
110
Laatste editie
30 april 2009
Uitgeverij
Ruitenberg Boek
ISBN
9789054265061
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic