Advertentie
Assassin's Creed 1 - Renaissance

Renaissance

12
Rank 2247 Gelezen 16 Aan het lezen 3 Wil ik lezen 14 Favoriet 0 Recensies 2
Young adult   Topics 0

Ik zal ze allemaal wreken, zij die mijn familienaam hebben verraden. Ik, Ezio Auditore di Firenze, ik kan een kille moordenaar zijn. Florence, 1476. Lorenzo de Medici leidt de stad, die wordt beheerst door rivaliteit tussen de bankiersfamilie Vieri en de familie van marktkooplui Auditore. De zeventienjarige Ezio Auditore stelt alles in het werk om het verzet tegen de Vieri s van de grond te krijgen. Die halen Ezio s familie voortdurend door het slijk. De grond wordt de Auditores te heet onder de voeten en Ezio s vader besluit dat zijn zoon tijdelijk moet verdwijnen. Hij stuurt hem op een belangrijke missie: cruciale documenten bezorgen bij Lorenzo de Medici. Op zijn weg ontmoet Ezio invloedrijke wijzen als Leonardo da Vinci en Niccolò Machiavelli. Hij weet dat hun kennis voor hem van het grootste belang is om te overleven. In zijn strijd om corruptie te lijf te gaan en de reputatie van zijn familie in ere te herstellen, groeit hij uit tot een bekwaam moordenaar. Voor zijn tegenstanders is hij een nachtmerrie, maar voor zijn bondgenoten onwikkelt Ezio zich tot een kracht van hoop en verandering. De waarheid zal geschreven worden in bloed.

Genre
Kind & Jeugd , Young Adult
Serie
Assasin's Creed (1)
Vertaald door
Jeske Nelissen
Uitgeverij
de Fontein
Laatste editie
03 mei 2013
ISBN
9789026129919 , 9789026128400
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker

Lezersrecensies (2)

Mooi alternatief voor het spelen van het spel

door: Selene 1 like
In het Florence aan het einde van de 15e eeuw woedt flinke rivaliteit tussen verschillende rijke families. Ook Ezio Auditore wordt hier slachtoffer van. De rest van zijn leven wijdt hij aan het achternazitten van de moordenaars van zijn familie. Op deze missie ontmoet hij bekende figuren zoals...

geweldig

door: Quinten 1 like
even leuk als de game zeker ook een keer proberen als je van spanning houd en non stop actie een van de beste boeken die ik ooit heb gelezen 5 verdiende sterren!

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook