Astrologie 1,2,3

0

Astrologie 1*2*3 beschrijft op heldere wijze alle dagen van het jaar met hun bijbehorende karaktereigengenschappen. Deze beschrijvingen zijn niet aan leeftijd gebonden en gebaseerd op de specifieke kenmerken die door de astrologie aan getallen worden toegekend.
Na het opzoeken van je geboortedag, kun je op een voudige wijze nagaan door welke persoonlijke eigenschappen een belangrijk deel van je leven wordt ingkleurd. Ook kun je op dezelfde werkwijze inzicht krijgen in het persoonlijke functioneren van mensen om je heen. Hiertoe heb je natuurlijk wel de precieze dag en maand waarop die persoon geboren is, nodig.
De in dit werk gegeven informatie kan je helpen bij het zonodig bijstellen van het beeld van jezelf of een ander.
Astrologie 1*2*3 is een inzichtelijk en toegankelijk boke dat alle leeftijden zal aanspreken en kan leiden tot een bijzondere wisselwerking met de naaste omgeving.
Astrologie 1*2*3 is een verrassend (verjaardags-) geschenk en een 'must have' voor iedereen die, zonder ingewikkelde berekeningen, meer te weten wil komen over de tekens van de dierenriem en hun betekenis in relatie met iemands geboortedag.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
205
Laatste editie
27 maart 2007
Uitgeverij
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063787042
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic