Astrologie, karma, transformatie

0

Stephen Arroyo
Astrologie, Karma en Transformatie
Wegen tot transformatie, of de invloed van de planeten Saturnus, Uranus, Neptunus en Pluto
Prijs: 22,50
Pagina's: 304
Bindwijze: Paperback
ISBN: 978 90 6378 159 0
In Astrologie, Karma en Transformatie verklaart Stephen Arroyo (psycholoog en praktiserend astroloog) hoe astrologie gebruikt kan worden om geestelijke groei te bewerkstelligen. Hij baseert zich hierbij niet alleen op de traditionele psychologische wetmatigheden, zoals de natuurlijke drang tot groei, verdieping en zelfkennis die elk mens kent, maar ook op de Wet van Karma. Door nadruk te leggen op de grote rol die de planeten Saturnus, Uranus, Neptunus en Pluto in de horoscoop vervullen bij deze groei, haalt Stephen Arroyo de toepassing van astrologie uit de sfeer van voorspelkunst en geeft hij astrologie een nieuwe functie: praktische psychologie. De hoofdstukken over Karma, relaties, de invloed van de transsaturnale planeten en de benadering van de aspecten, geven een geheel nieuwe dimensie aan de duiding van de horoscoop.
Met Astrologie, Karma en Transformatie is Stephen Arroyo er in geslaagd een brug te slaan tussen astrologie, Jungiaanse psychologie en Oosterse wijsbegeerte en heeft hij een baanbrekend werk geschreven dat in een geen enkele astrologische bibliotheek mag ontbreken.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Laatste editie
10 juli 2001
Uitgeverij
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063781590 , 9789463315104
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic