Astrologie voor beginners

0

Zie gekoppeld ISBN:
Marian Bollen
Astrologie voor beginners
Handleiding voor het stap-voor-stap leren berekenen en duiden van de horoscoop
Prijs: 13,50
Pagina's: 152
Bindwijze: Paperback
ISBN: 978 90 6378 726 4
Astrologie voor beginners is een stap-voor-stap handleiding voor het leren berekenen en duiden van de horoscoop. Het is vooral bedoeld voor diegenen voor wie astrologie nog nieuw is en het 'moeilijke' berekenen van een horoscoop een hindernis vormt.
Marian Bollen, die jarenlang aan diverse volksuniversiteiten astrologische cursussen gaf voor zowel beginners als gevorderden, pretendeert met Astrologie voor beginners geenszins het zoveelste 'astrologische handboek' te hebben geschreven. Het is de bedoeling van de schrijfster de weg naar de duiding van de horoscoop aanzienlijk te vereenvoudigen en de beginselen van de astrologie op duidelijke, voor iedereen begrijpelijke wijze uiteen te zetten. Het spreekt danook vanzelf dat er geen ingewikkelde en afwijkende systemen worden gevolgd. De prettige, niet 'schoolmeesterachtige' schrijfstijl, de vele duidelijke voorbeelden maken Astrologie voor beginners de ideale inleiding tot de praktische kanten van de astrologie.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Laatste editie
08 oktober 1997
Uitgeverij
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789064581403 , 9789063787264
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic