Atelier Confiserie

1

Artikelen 1
Wat is er leuker en lekkerder dan zelf snoep maken? Atelier Confiserie is het perfecte handboek om zelf aan de slag te gaan. Maak je eigen drop, fondant, toffees, nougat, karamels, marsepein, lolly's en chocoladerepen...

Hoe maak je een klassieke fondant en wat is het basisrecept voor marsepeinbereidingen? Leer tableren en het verschil tussen een 'harde' en 'zachte kraak'. Waarom heb je voor het maken van meringues fijne kristalsuiker nodig en voor suikersiroop juist gewone kristalsuiker? Atelier Confiserie geeft hierop antwoord: met stap voor stap uitleg van de technieken over de bereiding van gekookte en getrokken suiker en van tempereren, tableren en mouleren van chocolade.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
252
Laatste editie
21 januari 2015
Uitgeverij
Good Cook Publishing
ISBN
9789461431141


Artikelen over Atelier Confiserie

  Meer artikelen
Bestel dit boek vanaf  €9,95 bij

bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Hebban recensie

Gimme some sugar baby

door Caroline Soesbergen op 01-03-2015

Snoep: Als er iets wat je niet zelf hoeft te maken, maar gemakkelijk kunt kopen…En toch is er een bijzonder plezier te halen uit het koken van je eigen fudge of het kneden van fruitsnoepjes. Het gepruttel, gebubbel en gekraak heef iets magisch, een gevoel dat je niet krijgt door het opentrekken van een zak Venz. Gelukkig is een dergelijke idylle nu dichtbij met Atelier Confiserie van Yasmin...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic