Australia oostkust highlights

0

Een vakantie naar Australië, wie droomt er niet van. Australië is het grootste land ter wereld en de meeste vakantiegangers die hier voor het eerst naar toe gaan kiezen voor een bezoek aan de oostkust en dat is niet zo vreemd. Hier vind je het wereldberoemde Great Barrier Reef, het oudste tropische regenwoud ter wereld, paradijselijke eilanden en natuurlijk de wereldstad Sydney.

Na zeven maal in Australië te zijn geweest, waarvan zes maal aan de oostkust, heb ik veel mensen kunnen helpen met het uitstippelen van hun reis langs de oostkust van Australië. Hierop is het idee ontstaan dit reisboek te schrijven over de "Highlights" die de oostkust van Australië kent zodat je zelf je eigen reisprogramma kunt maken of een kijkje kunt nemen wat de oostkust allemaal voor moois te bieden heeft.

Naast het aanbod van excursies met "links" naar websites vind je ook een aantal "self drives" waar je veel geld mee kunt besparen, informatie over interne vliegmaatschappijen, hoe je gratis een visum aan kunt vragen, waar je kortingscouponnen kunt vinden, een gratis bus die door Sydney rijdt, accommodatie en prachtige fotoâ¿¿s om alvast te genieten.
Verschenen in
Genre
Reizen & Talen
Aantal pagina’s
148
Laatste editie
31 juli 2013
Uitgeverij
Brave New Books
ISBN
9789402104448
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic