Australië

,

0

Dit e-book is een text-only versie van de reguliere reisgids. De gids is wel voorzien van kaarten maar bevat geen foto's.

Australië ligt op het zuidelijk halfrond, bijna aan de andere kant van de aardbol Down Under, zoals dat heet. Het immens grote eiland strekt zich uit over drie tijdzones.

Je vindt er tropische regenwouden, uitgestrekte rode woestijnen en azuurblauwe zeeën, subtropische witte zandstranden, ski-resorts en befaamde wijnstreken. Er zijn zwarte kratermeren, surfstranden, malse graslanden en het grootste koraalrif ter wereld.

Australië heeft hypermoderne wereldsteden met wolkenkrabbers van staal en spiegelend glas, unieke musea en trendy boetieks. Maar Australië is ook een van de oudste continenten op aarde met prehistorische landschappen, rijke minerale vondsten en de tienduizenden jaren oude cultuur van de aboriginees. Ook is er in deze gids extra aandacht voor de Nederlandse sporen in het land, nagelaten door de grote emigratiegolf.

Deze gids laat je kennismaken met alle mogelijkheden van dit interessante werelddeel en geeft veel achtergrondinformatie over de cultuur en de geschiedenis.
Verschenen in
Genre
Reizen & Talen
Aantal pagina’s
378
Laatste editie
05 november 2014
Uitgeverij
Gottmer Uitgevers Groep bv
ISBN
9789025759346 , 9789025764777
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic