Avontuurlijke ontmoeting / Griekse droom - Bouquet Extra 302, 2-in-1 - Een uitgave van de romantische reeks Harlequin Bouquet

,

0

(1) AVONTUURLIJKE ONTMOETING - Geen wonder dat Kyle Munroes boeken zo populair zijn bij vrouwen, denkt bibilothecaresse Lulu terwijl ze zijn foto op de omslag bekijkt. Niet alleen zijn avonturen in verre oorden zijn adembenemend, hij is dat zelf ook. Al zou ze natuurlijk nooit voor zo'n ruig type bezwijken. Ze kijkt raar op als Kyle opeens voor haar neus staat, rechtstreeks uit Tibet, met een wel heel bijzonder verzoek... (2) GRIEKSE DROOM - Op een wit jacht langs dromerige eilanden varen, met aan het roer een ongelooflijk knappe Griek. Klinkt romantisch, maar de werkelijkheid is anders. Die man is gewoon Sara's baas. Ze had zo haar redenen om als kok bij hem aan te monsteren, redenen die niets te maken hadden met zijn verschijning. Dus moet ze maar snel iets aan de groeiende aantrekkingskracht tussen hen doen, voordat hij achter haar plannen komt... Deze verhalen zijn ook los verkrijgbaar.
Verschenen in
Genre
Feelgood , Romantiek
Vertaald door
Puck Doyer , Mariëlla Snel
Laatste editie
26 juni 2012
Uitgeverij
Harlequin Bouquet
ISBN
9789461991256 , 9789461991256 , 9789461991256
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic