Azijn

0

Waar zouden we zijn zonder azijn? Azijn is niet alleen geschikt voor de bereiding van gerechten, maar kent nog veel meer toepassingen, zoals ontkalken, vlekken verwijderen, geurtjes tegengaan, het verdrijven van insecten en zelfs lichaamsverzorging.
Dit boek beschrijft de geschiedenis van azijn, vanaf de toevallige ontdekking, meer dan 10.000 jaar geleden, tot de Eerste Wereldoorlog, toen azijn in de loopgraven gebruikt werd voor de behandeling van wonden. Azijn is een bijzonder veelzijdig en wonderbaarlijk natuurproduct, dat honderden chemische huishoudmiddelen kan vervangen zonder schade aan te brengen aan het milieu of onze gezondheid. Waarom zou u chemische schoonmaakmiddelen gebruiken die uw huid aantasten als azijn de klus zelfs beter klaart?
Azijn bevat honderden tips voor de meest uiteenlopende toepassingen. Het is een geweldig naslagwerk waar u keer op keer profijt van zult hebben.

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
160
Laatste editie
05 juni 2008
Uitgeverij
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789059208001

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic