Badr Hari

4

Artikelen 1
K1-Kickbokser Badr Hari vertelt zijn eigen verhaal in deze ?nige echte geautoriseerde biografie. Badr werd bij het grote publiek bekend door zijn relatie met Estelle Cruijff en het vechtincident tijdens Sensation White in Amsterdam. Sindsdien is iedere stap die de Marokkaanse Nederlander zet nieuws. Er werd van alles over hem geschreven, waar en onwaar, maar nu is het tijd voor zijn verhaal. In samenwerking met journalist Maarten Bax gaat hij in op de storm van media-aandacht. Badr Hari durft open te zijn en ook kritisch naar zichzelf te kijken. Voor iedereen die ge?nteresseerd is in het leven van deze controversi?le maar ook boeiende vechtsporter!
Verschenen in
Genre
Sport & Spel , Lifestyle & Vrije tijd
Laatste editie
23 april 2014
Uitgeverij
Tirion Sport
ISBN
9789043915922 , 9789043915939


Artikelen over Badr Hari

  Meer artikelen
Bestel dit ebook vanaf  €9,99 bijAdvertentie

Lezersrecensies (1)

De andere kant.

door: Inge Otter-helder 1 like
Het leven van Badr Hari. Iedereen heeft zijn mening en die is voornamelijk gebaseerd op wat er over hem in de media is verschenen. Maar weten we nu werkelijk hoe het echt zit? De wereld word gemaakt door verslaggeving. Een droomwereld van censuur die gecreerd word door de informatie die tot ons...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic