Band van de liefde

3

Wilskracht, onderlinge solidariteit en een rotsvast geloof brengen een nieuwe toekomst.

Langzaam ontluikt de liefde:
Als de jonge pionier Clem Claridge tijdens zijn reis naar het verre Westen van Noord-Amerika verongelukt, blijft zijn jonge vrouw Marty alleen achter. Een van de andere pioniers, een weduwnaar met een dochtertje, vraagt haar ten huwelijk. Dat stelt Marty voor een enorm dilemma.

Liefde zoekt nieuwe wegen:
In het vervolgdeel over de pioniers en het gezin van Clark en Marty Davis, zien we de kinderen opgroeien. Dochter Missy leert een man kennen en kiest haar eigen weg, los van de thuishaven.

De liefde heeft soms veel tijd nodig:
In het derde boek gaan Missy en haar man Willy op zoek naar een eigen ranch. Deze zoektocht brengt veel hindernissen, maar ook uitdagingen. Het geloof in Gods Leiding, is daarbij hun voortdurende inspiratie.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Laatste editie
11 november 2009
Uitgeverij
VCL/West-Friesland
ISBN
9789059774995
Advertentie

Lezersrecensies (1)

door: Annetje 1 like
Dit boek bestaat uit 3 delen. Het eerste is veel belovend, en mooi beschreven. Vanaf deel 2 begint er herhaling te komen, en wordt het soms wat langdradig. Ook de aangename schrijfstijl verwaterde. Tijdens deel 3 kon ik het daardoor niet meer opbrengen om nog tot het einde te lezen. Helaas heb ik...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic