Bangkok Confidential

2

Dit zijn de zinderende memoires van Eddie Woods' tijd in Thailand en Singapore, in de vroege jaren 70. Ook is dit het verhaal over de meest onvergetelijke liefdesaffaire die hij had ooit had (en het waren er veel): met de Chinese dragqueen-hoer Kim. En het is een ode aan zijn hechte vriendschap met Tennessee Williams, de grote Amerikaanse toneelschrijver. Bangkok Confidential zit barstensvol seks, politiek, madcap journalistiek en talloze andere avonturen; het is een verhaal in de vijfde versnelling, waarvan je buiten adem raakt, en toch blijft smeken om meer.

Biografie auteur
Eddie Woods (New York, 1940) is een veelbereisd dichter en schrijver die onder andere werkte als kok, computerprogrammeur, encyclopedie­verkoper, restaurantmanager en journalist.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Laatste editie
05 december 2014
Uitgeverij
De Vrije Uitgevers
ISBN
9789492146021

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 16,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 16,95
bestellen
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Lezersrecensies (2)

Te veel seks...

door: Wendy Koedoot 1 like
Dit boek heb ik gewonnen en dus gelezen maar het kan mij niet bekoren,Dit zijn de zinderende memoires van Eddie Woods' tijd in Thailand en Singapore, in de vroege jaren 70. Het gaat over de relaties die hij heeft gehad en dat waren er heel veel. Er zit naar mijn idee niet echt een lijn of verhaal...

Bangkok confidential

door: Ingridje 1 like
Zoals op de cover vermeldt staat "De seksuele escapades van een beroemde schrijver, een jonge journalist en een adembenemend mooie dragqueen-prostituee". Zo kan je kort samenvatten waar Bangkok Confidential over gaat. Geen dik boek, maar meer dan genoeg, waar de auteur Eddie Woods, zijn...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic