Barones van Stippeltje

,

1

Barones van Stippeltje is een barones zonder kasteel. Tenminste, als het van meneer Hapsie afhangt. Hij heeft haar kasteel gekocht en hij wil het slopen om er peperdure appartementen te zetten. Maar dat is niet het enige gemene wat deze slechterik van plan is! Samen met Harry de tuinman, Fiefje de kip en Zwabber de hond trekt de barones naar de stad om hulp te zoeken. Onderweg slapen ze in een tent en ze beleven allerlei grappige en spannende avonturen. Maar zullen ze Hapsie kunnen tegenhouden? En ziet de barones haar geliefde kasteeltje ooit nog terug? Met ‘Barones van Stippeltje’ ontdek je hoe je een ei moet bakken, wat je moet doen om een bulldozer onklaar te maken en natuurlijk hoe je een tent opzet. Luister naar het hele verhaal en zing mee met de leuke liedjes op de cd, met Anneke van Hooff, Dieter Troubleyn, David Verbeeck, Marieke van Hooff en met het Kinderkoor Opera Vlaanderen. - Een warm, swingend verhaal met betoverende illustraties - Met onvergetelijke personages, iconische beelden en verrassende verhaalwendingen - Inclusief cd met voorleesverhaal en hilarische liedjes Marieke van Hooff (Antwerpen, 1976) is actrice en stemactrice in België, Nederland en Engeland. Ze schrijft niet alleen kinder- en jeugdboeken, maar ook theaterstukken en muziek. Ze is even knotsgek als de meeste van de hoofdpersonages in haar boeken. Marieke van Ditshuizen (Amsterdam, 1977) illustreert en schrijft kinderboeken, maakt geboortekaartjes, muurschilderingen,... Ze heeft een frisse stijl die tegelijkertijd actueel en tijdloos is.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
144
Laatste editie
15 september 2014
Uitgeverij
Abimo
ISBN
9789462342088

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 19,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 19,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Lezersrecensies (1)

Prachtig boek met luistercd 5+

door: Lmcmr 1 like
Heel soms, een enkele keer, is het hier stil in huis. Meestal is dat op een lange schooldag wanneer de twee oudsten op school zijn en de jongste komt vragen om koek. Dat is dan het tijdsstip dat ik even koffie zet, zij een boekje haalt en we even samen tutten. De Barones van Stippeltje is een...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic