Bart over de uiterste verkoopdatum

0

Bart woont in een gehucht en denkt weinig na over zijn toekomst en zijn carrière. Het lot laat hem kennismaken met het meisje waar hij erg verliefd op wordt. Door een vreemde samenloop van omstandigheden maakt hij haar zwanger. Haar vader neemt contact op met zijn vader. De laatste gelooft niet dat Bart tot zoiets in staat is, want Bart heeft geen idee waar de kindertjes vandaan komen.
Barts schoonvader zorgt voor een baantje en een woonhuis voor het stel. Het baantje is assistent bij een beginnende supermarktwinkelier. Met hulp van zijn vrouw weet Bart de supermarkt over te nemen na het overlijden van de winkelier.
En dan begint zijn carrière. Een reeks van hilarische trucs zorgt ervoor dat Bart zijn eigen supermarkt krijgt in een groter dorp. Zijn ondernemerschap wordt gekenmerkt door blunders, onbegrip, smoezen en fouten. Telkens weer weet zijn vrouw de situatie te redden, maar door een onverwacht toeval is er een eind aan het succes. Zelfs zij weet het tij niet te keren.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans , Feelgood
Laatste editie
29 februari 2016
Uitgeverij
Welzo Media Productions bv
ISBN
9789082476200
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic