Basishandboek brood bakken

,

0

Wat de bakker kan, kunt u ook! In dit boek vindt u heel veel recepten om de heerlijkste broden te bakken met uw broodbakmachine. Begin met de basisrecepten waarbij u de machine al het werk laat doen, van het kneden en rijzen tot het bakken. Als u al wat meer ervaring hebt, kunt u de verrassende variaties uitproberen: haal het deeg na het kneden of rijzen uit de machine en bewerk uw brood zelf verder om het daarna in de oven te bakken. Geur en smaak gegarandeerd! De schrijfster laat u kennismaken met de wereld van de broodbakmachine! Haar recepten zijn getest door broodfans op het internet. Daardoor weet ze precies welke tips en adviezen handig zijn voor beginnende en ervaren broodbakkers. Bij elk recept staat de moeilijkheidsgraad, zodat u kunt kiezen of u het voorlopig bij een kaasbrood houdt, of binnenkort al zoete melkbroodjes of Engelse scones wilt proberen of dat u regelrecht de uitdaging aangaat met een krokant schildpadbrood of een verrassingsbrood! Veel bakplezier!
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
120
Laatste editie
20 februari 2015
Uitgeverij
Zuidnederlandse Uitgeverij ZNU
ISBN
9789044742053

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 15,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 15,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic