BBQ bijbel

0

Lijsten 1
Heet van de rooster Barbecue-expert Peter De Clercq bundelt vijfhonderd succesvolle barbecuerecepten in een langverwacht overzichtswerk over grillen en barbecueën. Naast praktische barbecuetips en -technieken vind je in dit boek ook interessante info over het geschikte materiaal en een heleboel onmisbare basisrecepten. Peter De Clercq geeft recepten prijs voor elke gelegenheid, van hapjes over vis-, vlees- en vegetarische gerechten, over wildbereidingen en desserts tot compleet georganiseerde buffetten. Een onmisbare en rijk geïllustreerde handleiding voor elke hobbykok en barbecueliefhebber Met uitgebreide media-ondersteuning op o.a. vtm en in de bladen van Roularta
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
287
Laatste editie
20 april 2010
Uitgeverij
Lannoo Uitgeverij
ISBN
9789020988215
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic