Bbq-vis met Peter de Clercq

0

Lijsten 1
Handig BBQ-boekje met een dertigtal visrecepten Ook verkrijgbaar als e-boek Ook verkrijgbaar in de iBookstore
Barbecuekampioen Peter De Clercq toont dat barbecue zoveel meer kan zijn dan een perfect gegrilde worst of een klassieke côte à l'os. Zalmspiesjes met kriek en wasabisaus, grietfilet met olijfboter, gegrilde gamba's met mangosalsa, tussen tuinkruiden gegrilde tarbot..., allemaal gegrilde visgerechten waarmee je elke gast zult imponeren.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
96
Laatste editie
30 mei 2012
Uitgeverij
Lannoo Uitgeverij
ISBN
9789401400589 , 9789401402712
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic