Bbq-vlees met Peter de Clercq

0

Lijsten 1
Handig BBQ-boekje met een dertigtal vleesrecepten Ook verkrijgbaar als e-boek Ook verkrijgbaar in de iBookstore
Peter De Clercq, barbecue-expert bij uitstek, legt je met een aanstekelijk enthousiasme de kneepjes van het barbecuevak uit. Hij toont hoe je een perfecte côte à l'os, een stevig ribstuk of een gemarineerde kip bereidt. Alles met een knapperige korst en een heerlijk mals binnenste. Maar je kunt ook hoger mikken: een carpaccio van Iers heupstuk, gelakte eend met pepermuntjes, huisgerookte spiering van Duke of Berkshire etc.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
96
Laatste editie
30 mei 2012
Uitgeverij
Lannoo Uitgeverij
ISBN
9789401400572 , 9789401402705
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic