Beleef de lente

3

Nog even en het lentefeest gaat beginnen!
Deel lief en leed met de vogels dankzij dit gevarieerde boek, inclusief een schitterende film bijgevoegd op dvd.
In het vroege voorjaar van 2011 zal deze ongekende uitgave het licht zien. Een inspirerend en blij boek over het lenteleven van de vogels dat een weergave is van alles wat zich rondom dit webcamproject afspeelt. Een interessant en boeiend kijkje achter de schermen. Bijgevoegd is een dvd met de prachtige film die cineast Luc Enting maakte rond dit opmerkelijke project. De camera’s die in en bij de nesten waren bevestigd, leverden adembenemende beelden op. Kijk mee naar de balts, bewonder de bouw van het nest, de paring en het grootbrengen van de jongen. Deel lief en leed met deze fascinerende vogelsoorten.
In 2010 bezochten meer dan één miljoen mensen de website van Beleef de lente. Hans Peeters, hoofdredacteur van Vogels, voegt met dit boek vele wetenswaardige achtergronden toe.
Verschenen in
Aantal pagina’s
143
Laatste editie
01 maart 2011
Uitgeverij
Tirion Natuur
ISBN
9789052108308

Lezersrecensies (1)

Recensie Beleef de lente

door: Janneke Bouwman 1 like
Sinds 2007 kun je vanaf 1 maart tot en met eind juni het nestelen, broeden en grootbrengen van verschillende soorten vogels volgen via de webcam op www.beleefdelente.nl. Bij een lustrum hoort een feestje en daarom heeft Vogelbescherming Nederland het boek Beleef de Lente uitgegeven t.g.v. het...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic