Belevenissen op de amsterdamse wallen

0

Dit boek bevat de aangrijpende verzamelde verhalen en columns die Patricia Perquin over haar prostitutieperiode op de Amsterdamse Wallen schreef. Een deel van deze openhartige bekentenissen verschenen eerder als feuilleton in Het Parool en het Algemeen Dagblad, de Libelle en de Sant?.Patricia

Perquin was een ambitieuze vrouw die midden in het leven stond. Ze had alles wat haar hartje begeerde: fijne familie, een vriend, een goede baan, en heel veel fijne vrienden.
Maar haar relatie liep stuk, ze verloor haar baan, en raakte het spoor compleet bijster.
Om haar verdriet te verdringen, stortte ze zich in het nachtleven en ging ze helemaal los.
Met alle gevolgen van dien. In een mum van tijd bouwde ze een gigantische schuld op die met een gewone baan in nog geen tien jaar was terug te verdienen.
Via een vriendin kwam ze in de prostitutie terecht op de Amsterdamse Wallen. Wat ze daar allemaal meemaakte, tart het voorstellingsvermogen van ieder mens die deze wereld alleen maar van de buitenkant kent. Niets is wat het lijkt!

Patricia Perquin (pseudoniem) werkt tegenwoordig bij het Prostitutie en informatiecentrum P&G292 waar ze als adviseur voor de gemeente Amsterdam voor de belangen van prostituees opkomt.
Daarnaast schrijft ze boeken waaronder de bestsellers: Achter het raam op de Wallen en De meisjes van mevrouw de Wit.
Verschenen in
Genre
Literaire non-fictie
Laatste editie
30 juli 2013
Uitgeverij
VL Publishing
ISBN
9789491852039 , 9789491852046

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic