Believe

1

Rem jongeren niet af. Inspireer hen. De hedendaagse jeugd in de steden wordt al te vaak bekeken als een hardnekkig probleem. In #Believe pleit Sihame El Kaouakibi voor een andere kijk op de stedelijke jeugd. Centraal staat de kracht van jongeren. Dit is volgens Sihame El Kaouakibi dé sleutel voor de toekomst. Vanuit het enorme potentieel dat zij ziet bij deze jongeren, komt de auteur tot een oproep aan het beleid maar ook aan de hele samenleving om de oogkleppen af te werpen en het talent van jongeren aan te spreken. We moeten als maatschappij jongeren aanmoedigen om hun eigen talenten te ontwikkelen. Daarbij vertrekken jongeren best vanuit hun eigen krachten. #Believe zet die krachten nog eens goed in de verf en biedt jongeren goesting. Sihame El Kaouakibi schreef een overtuigend visieboek dat wil aanzetten tot actie. Uitstellen is immers geen optie.
Verschenen in
Genre
Mens & Maatschappij
Aantal pagina’s
106
Laatste editie
04 december 2013
Uitgeverij
Lannoo Uitgeverij
ISBN
9789401413473 , 9789401412407

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 29,99 Bestel het ebook bij Libris voor 19,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 29,99 Bestel het ebook bij Blz. voor 19,99
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersAdvertentie

Lezersrecensies (1)

Believe

door: Tabitha Pultijn
Ik heb dit boek moeten lezen tijdens mijn opleiding voor het vak politiek. Ik vind wat er aangehaald wordt zeer sterk en we moeten inderdaad meer werken met het oog op de jongeren en hun sterktes. Toch moet ik toegeven dat dit boek niet mijn ding is. Het is voor mij te politiek om ervan te kunnen...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic