Ben je nu een sterretje?

Ben je nu een sterretje?

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Junior   Topics 0
Een overlijden komt altijd onverwachts, zelfs al is het verwacht. Dit brengt een groot verdriet met zich mee voor de nabestaanden.
Als volwassenen kampen we met allerlei gevoelens, emoties en gedachten. Soms weten we ons er geen raad mee. Maar als wij dat al niet eens weten, hoe is dit dan voor onze kinderen?
"Ben je nu een sterretje" biedt rouwverwerking voor kinderen van 4-8 jaar oud. Het boek is zeer interactief en bevat veel 'doe' opdrachten voor kinderen.
Daarnaast biedt het kinderen de ruimte om te vertellen hoe zij de situatie beleven vanuit hun perspectief. "Ben je nu een sterretje" bevat ook hele praktische informatie over de dood, wat er met het lichaam gebeurt na de dood en nog veel meer. Het is zo geschreven dat een kind dit kan begrijpen.
Aan ouders/verzorgers biedt het boek praktische tips in hoe zij hun kind het beste kunnen begeleiden in het verwerkingsproces. Ouders/verzorgers krijgen in dit boek ook tools om (spelenderwijs) in gesprek te gaan met hun kind door middel van een spelletje en een moodboard.
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
48
Laatste editie
06 maart 2019
ISBN
9789402187465
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 17,25
E-book prijsvergelijker
Advertentie