Besluiteloos

10

Dwight Wilmerding is pas achtentwintig jaar oud, maar zit al midden in een midlifecrisis. Op zich niet vreemd: hij woont met wat vage vrienden in een klein appartement en zijn baan als helpdeskmedewerker bij de farmaceutische gigant Pfizer is niet bepaald sfeerverhogend. Daarbovenop lijdt hij ook nog eens aan aboulie: chronische besluiteloosheid die zo ver gaat dat hij enkel een besluit kan nemen door erom te tossen.

Aangemoedigd door een van zijn kamergenoten onderwerpt hij zich aan een farmaceutisch experiment dat hem van zijn besluiteloosheid moet genezen. Wanneer hij pfired wordt door Pfizer en uitgenodigd door een vriendinnetje van de middelbare school om naar Ecuador te komen, reist hij abrupt af naar Zuid-Amerika. Probleem is alleen dat Dwight maar niet kan besluiten of de pillen die hij slikt werken of niet. Diep in de jungle wordt zijn romantische ontsnapping een hilarische reis, op zoek naar verantwoordelijkheid, kennis en liefde.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Laatste editie
13 april 2011
Uitgeverij
Lebowski
ISBN
9789049950118 , 9789048808779 , 9789048808786
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic