Beste medewerkers

0

‘Als je dát niet eens kunt, dan heb je geen plaats binnen mijn team!’ schreeuwde een rood aangelopen Snorrieborrie. Na vijf jaar trouwe dienst in een oersaaie grootbank hoopt Willem tevergeefs op meer erkenning van zijn baas. Die zit echter zelf met een dilemma: neemt de ambitieuze controlefreak in hem de bovenhand? Of geeft hij toe aan de grieven van zijn vastgeroeste medewerkers?
Gaat het nu om een speech geven, een nieuwe koffiemachine of een absurde werkopdracht: Willem heeft altijd het gevoel het onderspit te moeten delven ten opzichte van zijn verwende collega’s. Maar hij zint op wraak…

Willem Hasevoet schept een humoristisch en zeer menselijk beeld van een sector die nochtans bekendstaat als een grijze, rationele muis. Hij werkte jarenlang in een financiële instelling en is nu actief als leraar economie. De enthousiaste reacties op zijn debuut “Werken met dino’s” inspireerden hem tot het schrijven van een tweede boek.

Over Werken met dino’s:
Brussel Deze Week: doet denken aan Het Eiland en The Office
Kortweg Flash: rake typeringen- leest als een trein
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Laatste editie
16 september 2015
Uitgeverij
Brave New Books
ISBN
9789402139181
Bestel dit ebook vanaf  €5,99 bijSchrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic