Bevrijd je innerlijke kracht!

0

In dit boek 'Bevrijd je innerlijke kracht' resumeert Ineke Van Lint, psychologe, tientallen jaren van research en coachen op het gebied van doelen bepalen en succes bereiken. Het resultaat is deze 'Succes Encyclopedie', een compleet werkboek met 53 concrete oefeningen. De schrijfster neemt je bij de hand en leidt jou met stevige tred naar het bereiken van je doelen. Ze leert jou je zelfsabotage te overwinnen, je te ontdoen van je negatieve gevoelens, je allerbelangrijkste doel(en) uit te zoeken en vast te leggen, je uitstelgedrag om te polen, gemotiveerd te blijven en de noodzakelijke succesgewoonten aan te kweken.

Na meer dan 25 jaar ervaring met cliënten – zowel in individuele begeleiding als in de vele workshops die ze organiseert – weet ze met zekerheid te zeggen welke strategieën echt werken. Op een heldere en kordate manier toont ze jou hoe ook jij je dromen kunt realiseren. Succes is immers een manier van doen – het zit niet in de genen! Ze heeft dit boek samengesteld om jou de nodige technieken en werktuigen aan te reiken om gelijk welk doel in je leven te bereiken. Dit boek lezen en de voorgestelde oefeningen toepassen, is een garantie op succes!

Iedereen kan succes bereiken. Jij bent geen uitzondering. Je kunt elk doel realiseren waarvoor je je engageert. Succes is een vaardigheid die je kunt leren en dit boek is geschreven om jou deze vaardigheden aan te leren – eens en voor altijd.

Info: http://www.enthousiasme.info

Succes is een vaardigheid die je kunt leren, nu, met dit boek!

Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
143
Laatste editie
01 april 2012
Uitgeverij
Enthousiasme
ISBN
9789082088618

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic