Bewustwording

0

Laat u door de auteur en twee oppergeesten meevoeren op een huiveringwekkende en ontwapenende ontdekkingstocht door het geestenrijk. Sinds mensenheugenis zijn kosmische wijsheden verborgen gebleven in symboliek en onbegrip. Dankzij het doorzettingsvermogen van de schrijver geeft de kosmos nu opening van zaken. De antwoorden kwamen pas toen hij voor een zware keuze werd geplaatst en zich bewust werd dat hij voor de grootste uitdaging van zijn leven stond.
Als zakenman had hij al veel gepresteerd maar de geestenwereld confronteerde hem met een rationele beslissing: zakenman blijven of aan zijn negatieve karaktereigenschappen werken en het bewustwordingsproces aan te gaan om zodoende over de geheimen van de kosmos te mogen beschikken.

Ivo koos voor het laatste en verliet het materialisme om zich op zijn charismatische taak van de kosmos te richten en beleefde in enkele jaren een onmenselijke identiteitscrisis die hij met hulp van de kosmos doorstond. Hij heeft de geestenwereld aan het woord gelaten en stelde zijn lichaam beschikbaar aan het Hogere om die de gelegenheid te geven, in een serie van vier boeken en enkele spreukenbundels, zijn geheimen en wensen kenbaar te maken. Het aangereikte materiaal vormt werkboeken voor úw bewustwordingsproces en een spirituele wegwijzer voor uw eigen leven.

Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
288
Laatste editie
03 oktober 2015
Uitgeverij
De Vrije Uitgevers
ISBN
9789085484103 , 9789082528008

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 19,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 19,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic