Bezit mij

27

Lijsten 1 Top25's 1
Damien Stark heeft alles: een indrukwekkende carrière, bakken met geld en een onweerstaanbaar uiterlijk. Maar als hij Nikki Fairchild ontmoet voelt hij zich toch een arme man. Het probleem: Nikki is gehecht aan haar vrijheid en niet van plan die op te geven. Maar Damien moet en zal haar hebben en zet alles op alles om haar te veroveren.
Sexy, emotioneel en romantisch - dit is het verhaal van een man en een vrouw die overweldigd worden door een bijna verblindende aantrekkingskracht. Wat begint als aantrekking, wordt steeds intenser. Misschien wordt het wel zo heftig dat het onmogelijk vol te houden is. Zullen Damien en Nikki zich ooit echt aan elkaar durven overgeven?
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Laatste editie
13 september 2014
Uitgeverij
Xander Uitgevers B.V.
ISBN
9789401602631 , 9789401602648 , 9789401602631
Bestel dit ebook vanaf  €3,74 bijAdvertentie

Lezersrecensies (1)

Super

door: Caterpillar 1 like
Het tweede deel van deze serie en hij is net zo fantastisch als de eerste. Hij gaat verder waar hey eerste deel is geëindigd en er komen ook steeds meer geheimen naar boven. Ze draaien er wel om heen maar langzamerhand komt alles er uit. Ze zijn sterker dan ze denken en ook de andere personen...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic