Bier & Gastronomie

0

Kenners wisten het al langer en gelukkig geraakt nu ook het brede publiek meer en meer overtuigd van de gastronomische kwaliteiten van bier. Niet alleen als smaakmaker in een gerecht, maar vooral ook als ideale begeleider bij een heerlijk gerecht. Meer en meer (top)restaurants hebben daarom naast een wijnarrangement ook meer en meer bieren op de kaart staan.

In navolging van het eerste, succesvolle boek uit 2008, verschijnt dit najaar een nieuwe uitgave, die nog dieper ingaat in de unieke relatie tussen bier en de (gastronomische) keuken. In de hoofdrol staan dit keer terroirproducten, die telkens door een topchef uit Vlaanderen of Nederland verwerkt worden in gerechten, en gekoppeld aan een heerlijk bier.

http://www.linkeroeveruitgevers.be/boeken/p/detail/bier-gastronomie
Verschenen in
Genre
Eten & Koken
Aantal pagina’s
168
Laatste editie
01 november 2010
Uitgeverij
Linkeroevers Uitgevers NV
ISBN
9789057203763
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic