Biergastronomie uit de Westhoek

, ,

0

??De Westhoek is veel meer dan een inspirerende brok natuur met prachtige landschappen en unieke oude cafeetjes. De regio koestert een schat aan historisch en cultureel erfgoed en dat merk je ook aan zijn rijke bier- en eetcultuur.
En er is geen betere plaats om die te proeven en te beleven dan 't Hommelhof in Watou. Sinds 30 jaar is dit culinair walhalla een trefpunt voor lekkerbekken. Meesterkok Stefaan Couttenye staat wijd en zijd bekend om zijn pure keuken zonder liflafjes, waar streekproducten en Belgische bieren een ereplaats krijgen.
In dit boek combineert de pionier van de Belgische bierkeuken zijn favoriete lokale ingredi?nten - zoals hoppescheuten, duif, vergeten groeten, lam, biokip, foie d'oie en kazen - met een vijftigtal bieren uit zijn regio.
Zoon Simon ontpopte zich tot hobbybrouwer en biersommelier en koos een passend biertje voor elk gerecht.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
144
Laatste editie
03 december 2013
Uitgeverij
Stichting Kunstboek
ISBN
9789058564764

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 29,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 29,95
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic