Bijzondere Trouwlocaties

0

bijzondere trouwlocaties
voor huwelijk, receptie, diner, feest en overnachting

Verschijningsdatum > december 2009
Bindwijze > Gebonden
Druk > 1
Aantal pagina's > 256

Productomschrijving
Een locatie is zeer belangrijk, zeker als het om de mooiste dag van je leven gaat. De keuze voor een locatie is heel persoonlijk, vandaar dat je in dit boek inspiratie op kunt doen: Van kastelen tot aan trendy strandtenten en van luxueuze hotels tot aan een Middeleeuws landgoed. De crème de la crème onder de Nederlandse trouwlocaties presenteert zich in zowel prachtige foto's als tekst met uigebreide informatie over alle mogelijkheden.

Maar ook de andere praktische zaken voor het regelen van een bruiloft worden niet overgeslagen in dit boek. Zo is er aandacht voor onder andere de planning vanaf het aanzoek, de ceremoniemeester, bruidskinderen, fotografie, huwelijksreizen en mode. Kortom; Dit boek staat symbool voor een prachtige en onbezorgde trouwdag.

De derde editie van het Jaarboek Bijzondere Trouwlocaties is een mooi, geheel in stijl vormgegeven boek met meer dan 300 exclusieve, romantische, markante en intieme trouwlocaties.
Verschenen in
Genre
Stripboeken
Laatste editie
01 juli 2010
Uitgeverij
Ulco Wind Publishers & Distributors
ISBN
9789073126046
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic