Bittere pil

1

Het hoogzwangere tienermeisje Consuelo Alvarado is nog maar net door Vic Warshawsky uit de problemen geholpen als ze in een particuliere kliniek voortijdig moet bevallen. Tragisch genoeg overleeft moeder noch kind de bevalling. De omstandigheden die geleid hebben tot hun dood wekken de nieuwsgierigheid van dokter Tregiere, maar deze moet zijn naspeuringen binnen de kortste keren met zijn leven bekopen.

Dan is het de beurt aan Vic om op onderzoek uit te gaan. Wat speelt er zich in 's hemelsnaam allemaal af in dit ziekenhuis in de buitenwijken van Chicago? Meer dan Vic lief is, want ze raakt verstrikt in affaires die alle lijken samen te hangen met malversaties in de kliniek. Haar woning wordt bij haar afwezigheid grondig ondersteboven gehaald, ze komt oog in oog te staan met een gangster die ze eens heeft verdedigd en ze krijgt te maken met haar ex-echtgenoot, die zich heeft opgeworpen als advocaat van een stel anti-abortusactivisten.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Bitter Medicine
Serie
V.I. Warshawski (4)
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
27 juni 1996
Uitgeverij
Uitgeverij Archipel
ISBN
9789029534796
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic