Blaauw

0

In de succesvolle serie chefboeken van Inmerc is het nu de beurt aan Ron Blaauw. In deze origineel opgezette uitgave komen zeer veel verschillende aspecten van zijn met twee Michelinsterren bekroonde restaurant aan de orde.

Uiteraard wordt de geroemde kookkunst van Ron Blaauw ruimschoots getoond in drie hoofdstukken. In het eerste hoofdstuk maak je kennis met de échte Blaauw-klassiekers.
Hoofdstuk 2, Vooruitgang, staat vol recepten die een beeld geven van de toekomst van de keuken van Ron Blaauw - veel van deze recepten hebben nog niet op de menukaart van het restaurant gestaan! En in hoofdstuk 3 komen de Alliancerecepten aan bod. Naast prachtige foto's zal achterin de ordner een apart receptenboekje worden gevoegd dat makkelijk te gebruiken is in de eigen keuken.

In het boek leren we Ron Blaauw ook kennen als restaurateur en als ondernemer. Willemijn van Benthem (NRC Handelsblad, Safe) schrijft over het opzetten van een restaurant maar ook over het grote succes van Palazzo. Bovendien neemt zij een dubbelinterview af met de 'coaches'Ron Blaauw en Louis van Gaal om het belang van het team - in de keuken of in de sport- te benadrukken. Will Jansen (Bouillon) zal, samen met 12 grote Nederlandse chefs, de keuken van Ron Blaauw analyseren.

Mét kortingsbonnen voor onder meer Palazzo, Het Amsterdammertje, De Eendracht en Bodega Keizer.
Verschenen in
Genre
Culinair
Laatste editie
16 november 2007
Uitgeverij
Inmerc
ISBN
9789066119451

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic