Blauwe diepte

12

Angeliques Vloek, een amulet van onschatbare waarde, ligt al eeuwenlang verborgen op de bodem van de zee. Wie hem vindt wacht roem, rijkdom en... de vloek die erop rust.

Matthew Lassiter jaagt er al jaren op. Zijn vader is erom vermoord, en hij heeft gezworen het ding te vinden en wraak te nemen op de moordenaar. Sindsdien zwerft hij over de oceaan, speurend naar verborgen schatten, wachtend op zijn kans. Maritiem archeologe Tate Beaumont is er ook naar opzoek, maar haar interesseert vooral de historische waarde. Als ze tijdens een expeditie met Matthew moet samenwerken, vindt ze dat aanvankelijk niks. In haar ogen is hij een avonturier, die zijn eigen belang vooropstelt. Maar hij blijkt een ervaren duiker en, moet ze toegeven, onuitstaanbaar aantrekkelijk. Al gauw vormen ze ondanks hun tegenstellingen een goed team - onder water én boven water. Dan slaat Matthews oude vijand toe. De expeditie loopt uit op een ramp, en Tate en Matthew worden uit elkaar gedreven. Want de eed die Matthew heeft gezworen, dwingt hem de liefde van zijn leven op te geven.

Verschenen in
Genre
Chicklit
Laatste editie
01 augustus 2012
Uitgeverij
Harlequin Holland
ISBN
9789034787545 , 9789402750942 , 9789402725605 , 9789402752571

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 15,00
Bestel het boek bij Blz. vanaf 15,00
bestellen
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €7,99 bijAdvertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic