Blijf af!

11

Artikelen 3
Maak kennis met Saar en Julia, de hoofdpersonen uit Blijf af! van Anne West. Ze zijn zussen, maar daar houden de overeenkomsten op!

Saar en Julia hebben al een paar jaar nauwelijks contact meer met elkaar - niet meer sinds Julia haar vriend in bed betrapte met haar zusje. Julia vertrok naar Texel om haar eigen leven te leiden en Saar bleef haar losbandige zelf. Dan krijgt Julia een telefoontje van haar zusje: Saar is zwanger na een onenightstand en heeft niemand anders meer tot wie ze zich kan wenden. Julia strijkt met de hand over het hart en besluit Saar te helpen. Maar haar vergeven, dat is een heel ander verhaal.

'Wauw, wat is dit een leuk boek!' - Lezersreactie van Edriënne op Chicklit.nl bij Superchef
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans , Feelgood
Laatste editie
12 november 2013
Uitgeverij
Omniboek
ISBN
9789401901345 , 9789401901352


Artikelen over Blijf af!

Auteur van de week: Anne West
01 mei 2015 1 like
Schattige beestjes
01 november 2014 1 like
  Meer artikelen

Hebban recensie

Een heerlijke realistische chicklit

door Paula Heeger op 04-07-2014

Misschien ken je Anne West al van de chicklits Cameramania en Superchef!, maar de veelzijdige schrijfster zou je ook kunnen kennen van haar fantasyreeks De Macht Van Het Zwaard. Haar nieuwste chicklit Blijf Af! Is  nu uit. Een romantische chicklit die vooral ook realistisch is.

Op de voorkant van het boek begint het verhaal eigenlijk al. Twee zussen, Julia en Saar, die elkaar recht in de ogen...


Lezersrecensies (3)

Vlot geschreven

door: Frieke van der Meijden 1 like
Wat een geweldig leuk boek. Ik heb het in 1 dag uitgeluisterd. Het werd goed voorgelezen door een vrouw. Het verhaal: Julia en Saar zijn zussen. Ze kunnen het alleen even niet zo goed met elkaar vinden als Julia Saar in bed vindt met haar, Julia's, vriend Levi. Om aan het al dan niet denkbeeldige...
luisterboek

Heerlijk vlot en komisch

door: Dana Boesjes 1 like
Geweldig grappig verhaal over 2 zussen die totaal verschillend zijn elkaar de tent uitvechten maar toch uiteindelijk de krachten bundelen!

Heerlijk vlot geschreven boek !!

door: Mieke Piersma 1 like
Julia en Saar zijn zussen die heel erg verschillend zijn in allerlei opzichten…
Julia heeft een vriend (Levi) en als Saar betrapt wordt door Julia, dat ze met Levi het bed deelt, vlucht Julia naar het eiland Texel en maakt voor haar zelf de belofte dat ze haar zus Saar nooit weer wil zien..

Na 4...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic