Blijvend meer energie volgens de vijf elementen

1

De Traditionele Chinese Geneeswijze verdeelt alle energie in de vijf elementen vuur, aarde, metaal, water en hout. Elk element speelt een specifieke rol in de aanmaak en het in stand houden van energie. In dit boek legt Jeanine Hofs uit welke rol ieder element speelt in jouw energiebalans en wat dit voor jou betekent. Welk effect het heeft, fysiek (je lichaam) en niet-fysiek (je psyche, emoties, gedachten, etc.). Hierdoor krijg je meer inzicht in je energiebalans en hoe je die zelf kunt verbeteren.

Aan de hand van checklists en voorbeelden ontdek je waar jouw knelpunten en blokkades zitten, en waarom je bepaalde klachten ervaart. Bovendien geeft het boek je concrete tips en oefeningen om blijvend over meer energie te beschikken.

Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Laatste editie
02 april 2012
Uitgeverij
Samenwerkende Uitgevers VOF
ISBN
9789077408957

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 17,50
Bestel het boek bij Blz. vanaf 17,50
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Hebban recensie

    Marjan van Druenen Hebban Recensent

Ontdekkingsreis door de geheimen van het oosten

door Marjan van Druenen op 27-07-2015

Hoe je duurzaam jouw energiefrequentie kunt verhogen laat Jeanine Hofs ons ervaren aan de hand van Blijvend meer energie volgens de vijf elementen. Een zeer handzaam boekje waarmee je aan de slag moet om gewenst resultaat te behalen. Geleid door de vijf elementen uit de TCM, de Traditionele Chinese Geneeswijzen, krijgt de lezer verschillende handvatten om zijn energieniveau te verbeteren. De TCM,...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic