BodieBoost bikini boost

1

Uit onderzoek blijkt dat 75 procent van de vrouwen aan bikinistress lijden. Vier op de tien vrouwen zet zelfs geen voet op het strand.
Met BikiniBoost breng je daar verandering in!


BikiniBoost is dé tool waarmee je in 4 weken tijd dat fantastische bikini-proof lichaam kunt bereiken.

BikiniBoost is een realistisch boek dat op een gezonde manier een goede kickstart geeft. In vier weken verlies je gemiddeld 2 tot 4 kilo gewicht en neemt je tailleomvang met 2 tot 4 centimeter af. Dit boek geeft je een lekkere BOOST en helpt je naar een happy healthy lifestyle het hele jaar door.

Charlotte Willems: 'Ik geloof niet in strenge, snelle crashdiëten, die bieden geen blijvende oplossing, zeker niet in het drukke leven wat wij leiden. Ik ben uiteindelijk bikini-ready geworden door de BodieBoost-lifestyle altijd te doen in mijn echte leven. En nu is het jouw beurt. Ik neem je aan de hand mee en loods en coach je door de komende 4 weken. Je staat er niet alleen voor. Iedere dag laat ik je zien wát je eet, welke vorm van beweging je moet doen en geef ik je inspirerende en motiverende tools om je doel te bereiken.'
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
160
Laatste editie
30 mei 2014
Uitgeverij
Karakter Uitgevers BV
ISBN
9789045205366
Bestel dit boek vanaf  €17,99 bij

bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic