Boek 17

0

Dit boek, Boek 17, is mijn tweede boek. Het is een goed boek en het staat vol met allerlei zaken die u een dieper inzicht in het leven verschaffen. Tenzij dit niet het geval is. Er kan ook gelachen worden. Tevens komt u een en ander over mij te weten, waardoor wij nader tot elkaar komen, wat immers de bedoeling is van onze levensexercities. In dit boek gaat het via oorsuizen naar Jezus, van motorfietsen naar een bankoverval en langs tijdsrekeningen naar mijn theorie over 'dark matter', waar ik uiteraard een Nobelprijs voor kreeg. Nou, het zou gekund hebben...en het kan altijd nog. Afijn, dit soort dingen. Very entertaining. Het boek eindigt met een heus kinderverhaal. Maudje en haar hondje Bubbels reizen naar de maan en raken in allerlei avonturen verwikkeld en natuurlijk zit er meer achter dan op het eerste gezicht lijkt.
Bert Hoekstra heeft voor het juweelachtige tekenwerk gezorgd.
Na het lezen van dit boek bent u een ander mens geworden. Logisch, want u verandert voortdurend, ook zonder dit boek. Maar toch.
Ik wens u een behouden vaart en veel liefde en wijsheid toe. Ook namens Bert natuurlijk.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans , Korte verhalen
Aantal pagina’s
173
Laatste editie
08 september 2015
Uitgeverij
Brave New Books
ISBN
9789402136425
Bestel dit boek vanaf  €21,59 bij

bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic